sâmbătă, iunie 27, 2009

The pop king died...

O sa citez din Mediafax cu un mic articol inainte sa comentez asupra faptului...

'LOS ANGELES / 13:41, 26.06.2009

Starul pop Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri după ce a fost spitalizat la Los Angeles, în urma unui stop cardiac, informează presa internaţională.

Celebrul cântăreţ, care a devenit faimos încă de când era copil şi a încântat generaţii întregi cu muzica sa exuberantă şi mişcările sale de dans, a murit după ce a făcut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informează Reuters, citând Los Angeles Times. Jackson avea 50 de ani.

Starul pop Michael Jackson a fost declarat mort de către doctori în această după-amiază, după ce a ajuns la spital în comă profundă", au declarat surse pentru ziarul californian.

Potrivit site-ului TMZ, Jackson suferise un stop cardiac în casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, în urma căruia a fost dus cu ambulanţa la Centrul Medical UCLA din Los Angeles. Însă cântăreţul nu şi-a recăpătat pulsul, în ciuda eforturilor medicilor.

Faimosul artist avea trei copii: Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson şi Prince Michael Jackson II.

Jackson avea programat un turneu de revenire care cuprindea 50 de concerte ce urmau să fie susţinute la O2 Arena din Londra, începând cu 12 iulie anul acesta şi până în martie anul viitor. Toate biletele pentru show-urile sale se epuizaseră în doar câteva ore după punerea acestora în vânzare.

Michael Jackson este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile. El şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

Aceasta a fost însă afectată, după 1990, de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. Jackson a fost anchetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.' (Site-ul sursa, Mediafax.ro).


Nasol. A fost o celebritate, un geniu cum spun multi, (odata zicea lumea ca ar fi pedofil si daca va amintiti bine, a fost o mare caterinca mondiala pe subiectul asta), dar acum s-a dus, si toata lumea plange dupa el. Sincer sa fiu, nu am fost chiar un mare fan, ca zic asa, si nici nu ascultam prea mult muzica lui... Dar trebuie sa recunosc faptul ca a fost un artist de seama. Imi aduc aminte cand eram mic copil, si atunci cred ca a fost singura perioada cand imi placea sa ascult muzica lui Michael, cand imi punea mama la pick-up un disc si din tot discul mi-a ramas in cap o singura melodie, 'Smooth Criminal'... O sa o pun aici ca omagiu, impreuna cu 'They don't care about us', din punctul meu de vedere fiind doua din cele mai bune hit-uri ale lui Michael Jackson.





Rest in peace!!!


Niciun comentariu: