sâmbătă, iunie 27, 2009

Club... and disco

Hmm... Cluburi sau discoteci? Eu as prefera cluburile... Atmosfera un pic mai selecta, muzica mai buna, (preturi pe masura) si distractie mai faina... Asta daca ai cu cine. In schimb daca esti un prapadit care ajunge o data pe luna la o noapte de distractie, asa ca mine, te multumesti si cu o discoteca. Nici nu mai stiu de cand am fost la o discoteca faina, nici nu mai stiu de cand n-am mai ascultat numai muzica buna, nu si manele, intr-o discoteca. Si nici nu am exemple de discoteca buna, in ziua de azi ori de una, ori e alta, daca li se pare oamenilor ca locul respectiv e nitel mai interesant si ca au macar un motiv bun sa faca asta, atunci gata, il numesc club.
Cam ce cluburi ar fi prin Valcea? Buna intrebare... Pai sa le enumeram nitel... si sa le separam prin criteriul 'manele'.. Una din cele mai cunoscute locatii este Bloody Mary.. Urmata, la 50 de metri de Enigma, astea doua cica au pretentia de cluburi. My ass! Sunt numa discoteci, nu e mare diferenta intre ele, si din punct de vedere personal prefer sa nu le frecventez.
Mai spre centru incolo, ar fi de mentionat Club Tao... dar ala e de fitzosi. Nasol, ca sunt destui in orasu asta mic. Si mai e si cocotat in varful Mall-ului, asa ca a devenit un etalon al bizonilor si pitzipoancelor, de prin toate cartierele. Tot in centru, mai ascuns nitel privirilor se mai afla Club Kremlin. Eee... asta da. Sa zicem ca e club. Micut intr-adevar, nu cine stie ce, dar fain cat de cat. Ce m-a atras acolo intr-un mod placut, a fost acustica incaperii, unde, chiar daca bubuie basii si urla muzica, nu trebuie sa urli si tu ca bizonu ca sa te intelegi cu cel de langa tine.. Poti sa vorbesti normal. Nota bene.
Altele in orasul asta prapadit? Discoteca (sau na clubul daca preferati) Inter... Despre asta nu pot sa zic nimic, n-am mai fost de ani buni pe acolo (cica nu s-a inchis...).. Club Nato (e pe dracu daca si baru ala e club...vai de capu nostru!) .. si mai adaugati si voi ca eu zau nu stiu.
Anyway, oriunde m-as duce, incerc sa fac seara cat mai buna in folosu` personal, si in functie de starea de spirit, ori ma pastilez ori beau linistit o bere, doua si vad cum se pastileaza altii.
Mai pun un clip, sigur cunoasteti melodia... Si asta merge oriunde, ori in club ori in discoteca, nu conteaza.


Niciun comentariu: