sâmbătă, iunie 20, 2009

Fetele si alcoolul

Hmm... proasta idee. E 3 A.M. si eu tot postez. Despre fete. Proasta idee... Avand in vedere experienta mea insignifianta si total deprimanta in ceea ce priveste prietenele, nu cred ca am ales subiectul potrivit. Dar, what the fuck, sa ii dau inainte daca tot am inceput.
So... fetele... (trebuia sa pun titlul 'baietii timizi dupa caz, fetele, si beutura, dar mi-a lipsit inspiratia la momentul acela). Pai ce fac fetele? Ne zapacesc pe noi de cap. Si cand ne zapacesc, sarim sa bem o bere. Cel putin asta fac multi dintre cunoscutii mei, aia mici, prosti si fara cap (asa ca mine).
Ce daca aia nu vrea sa iasa cu mine in oras? Las` ca ma duc eu de nebun si beau o bere (sau whatever). M-a parasit prietena? Nimic mai bun de facut decat sa ma pastilez in lege... And so on and so forth.
Pe de alta parte, sa presupunem ca reusim sa combinam o tipa sa iasa in oras. In caz ca tipa e destul de mare, si prefera sa consume ceva mai altceva decat suc - iar bem o bere (sau whatever). In club, pe terasa, la piscina, oriunde, daca ceva nu merge bine cand vine vorba de fete, sarim sa bem ceva. Mai mult sau mai putin. (Desi treaba cu clubul e discutabila, acolo bem vrut-nevrut). Si acum ma freaca o intrebare... Oare nu femeile sunt alea care ne fac pe noi barbatii sa devenim alcoolisti? Sigur ca nu. E o intrebare tampita. Noi suntem aia tampiti care bem ca porcii din cine stie ce motive. Acum, sa nu credeti ca am devenit alcoolist sau ca ma indop cu cate un pahar de fiecare data cand nu iese ceva bine. Ar fi cam nasol... si pe de alta parte ar insemna sa beau foarte des. Ceea ce zau nu am de gand. Dar o bere... merge ca unsa.
Mai interesant e cu aia care, desi au o fata langa ei, si le merge cat de cat bine, continua sa bea de zor. Ca mai apoi sa ramana fara respectiva fata, si sa bea si mai abitir. Asta e alta tampenie.
Si mult mai interesant e cand cineva (baiat of course) se gandeste sa bea un pahar inainte de a aborda o anume fata... Ca mai apoi sa observe (cu mirare) ca respectiva nici nu are de gand sa il bage in seama... Si ce a rezolvat? Nu poate decat sa continue cu paharele, ca 'pofta vine mancand' nu de alta.
Dar cea mai frumoasa mi se pare situatia cand, la un random party, vine o fata si se pune pe baute cu tine. Cel mai indicat ar fi sa joci un teatru bun, sa te tii lucid in oarecare masura, si sa ajungi cu fata in pat la momentul potrivit. Dar asta nu se intampla decat in rare cazuri. Pentru simplu motiv ca baietii sunt niste zmei. Si tin mortis sa arate ei respectivei care a venit cu propunerea, ca ei pot sa o bage sub masa mai repede decat ea pe ei. Si de aici incepe tot circul. Fie ca amandoi se imbata ca porcii, and there is no happy end, fie ca respectiva reuseste totusi sa il imbete pe gagiu, ca mai apoi sa inceapa tot circul, de la rasetele celor din jur pana la disperarea celui in cauza, care trebuie sa accepte faptul ca a fost pus in cap de cine stie ce copila.
Noi barbatii suntem niste porci, asta e clar. Si uneori tampiti. Asta nu e o concluzie, ci un adevar... Dar ma intreb din nou totusi... Oare chiar fetele nu au nici o legatura cu consumul nostru de alcool?


(Acest articol este un pamflet, si trebuie tratat ca atare. Niciodata nu o sa acuz pe vreo femeie ca m-a facut pe mine, sau pe altii sa ajungem betivi, si nici nu incurajez pe vreun baiat sa dea pahare pe gat din cauza vreunei gagici... Nu merita zau!)

Niciun comentariu: