miercuri, decembrie 09, 2009

O Romanie sura...


Sura.. de ce sura? Pentru ca ba e alba, ba e neagra, ba e amandoua in acelasi timp. De cacao!..
Azi un presedinte, maine frauda electorala - therefor, alt presedinte? Cu Geoana nu e bine ca e mana lui Iliescu, cu Base nici atat, ca ne`a infundat in datorii cu imprumutul lui la FMI cu tot.
I hate politics! Nu mai dezbat subiectul gata.. Suntem o natie condusa de maniaci care se vor a fi austeri, dar tot in prostie o dau, manati de propria mandrie si de maratonul avid dupa putere si bani. Iar noi suntem prostii ailalti care tac si inghit, manipulati la rece de animalele de la putere. In fine, ma fut in politica!
Baaa uratilor, noi avem nevoie de oameni cu mintea deschisa, daca ar fi si cat de cat tineri, ar fi cu atat mai bine.. Sa zboare la dreacu toti vetustii din parlament, cu imaginatia lor redusa si ideologiile lor invechite!
Gata, tac, altfel ma enervez pe toti retarzii din conducere, fara exceptie.. Si nu merita, ca mai sunt si oameni cu cap pe acolo - pacat ca sunt eclipsati de aia care gandesc tot ca pe vremea raposatului..

O capitala sura, in care traficul ba e lejer, de mergi cu 60 pe bulevard, ba e sufocant, (hai frate, jumate de ora din Militari pana pe autostrada?.. Mai ceva ca la New York..)
Da, sambata am dat o raita in Bucuresti, foarte tare, nu zic, dar nu imi vine sa ma aventurez pe acolo prea des. Mi s-a reprosat ca nu conduc bine.. Ca nu semnalizez.. Ca nu dau prioritate.. Pai ce mah, sa vada aia masina de Valcea si sa ma ia de prost? Lasa ca pot fi si eu la fel de berbec ca toti ceilalti..
Prioritate?.. Pai acolo nu se ia in considerare nici prioritatea in giratoriu.. Se arunca toti ca apucatii, doar doar i-o lasa careva sa mai inainteze.. 5 metri! Ca apoi se fute tot, si se blocheaza si intersectia.. Pai ce mama dracu.. Suntem romani, la fel de egoisti si berbeci ca intotdeauna... 'Iete bah, ala o castigat 3 metri, waa o lungime de masina, sa`l fut, ma bag si eu ca nu ma face pe mine fraieru!..'

In rest - drum lejer, muzica pe masura.. Sfat de urmat - la drum lung merge si slow radio.. Merge de minune chiar! No stress.. Sa stii ca acasa te asteapta vinul fiert, aroma de scortisoara, eventual pateul de mere parfumat pana la Dumnezeu.. (Ehee, am exagerat - vise taica, vise!...) Iti vine sa iti bagi picioarele in toti ailalti de pe drum, si sa ii dai inainte (cu masura, in limita vitezei.. de siguranta!), ignorand pe toti si pe toate, as if ar fi soseaua ta nu alta.. Iar exagerez! Dar deh, pana nu ai trait feeling`ul, taci acolo molcom, si nu mai sughita dupa vise neimplinite!

Pana una alta, ca sa inchei, propun sa se instaleze semafoare in giratoriu. Intermitent spre stanga.
Eventual sa bagam acolo si coloana oficiala.. Sa se invarta toti ca zmeii pana ii vine romanului mintea la cap.
Cheers!!

Niciun comentariu: